Szállítási módok és költségek

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

A kiszállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES, alatta pedig 990 Ft.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

Megrendelt termékeidet az ország bármely pontjára kiszállítjuk neked 3-5 munkanapon belül. Csomagodat kérheted a lakásodra, a munkahelyedre, MPL csomagpontra és csomagautomatába vagy Foxpost csomagautomatába is.

Személyes átvételre nincs lehetőséged.

Ha házhozszállítást kértél azt javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adj meg ahol 9:00 és 17:00 óra között biztosan megtalál téged a futár. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad kérünk gondoskodj róla, hogy a csomag átvételekor legyen nálad vagy megbízottadnál a számla kiegyenlítéshez szükséges összeg.

Házhozszállítás:

Ha azt szeretnéd, hogy megrendelt termékeidet a futár a megadott címedre szállítsa, a rendelés leadásakor a szállítási lehetőségek közül a házhozszállítást kell választanod.

Szállítás PostaPontra:

A rendelés leadásakor lehetőséged van arra is, hogy megrendelt termékeidet PostaPontra kérd. Amennyiben így döntesz a “PostaPont” elnevezésű szállítási opciót kell bejelölnöd, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen könnyedén kiválaszthatod a hozzád legközelebb található átvételi pontot. Keresgélhetsz közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

Szállítás MPL csomagautomatába:

Amennyiben a csomagodat MPL csomagautomátában szeretnéd átvenni, az “MPL csomagautomata” elnevezésű szállítási opciót kell bepipálni, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen ki kell választani a neked legmegfelelőbb MPL automatát. Az automatát kikeresheted közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

Szállítás Foxpost automatába:

Rendeléskor kérheted azt is, hogy csomagodat egy hozzád közeli Foxpost automatába postázzuk. Ebben az esetben, a “Foxpost csomagautomata” elnevezésű szállítási opciót kell választanod, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen be kell jelöni a kívánt automatát. Automatákat kereshetsz közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

Megrendelt termékeid ellenértékét többféle módon is ki tudod egyenlíteni. Lehetőséged van online bankkártyás fizetésre, banki átutalásra vagy utánvétes fizetésre.

Bankkártyás fizetés Barion segítségével:

Webáruházunkban lehetőséged van online bankkártyás fizetésre, amely a Barion rendszerén keresztül történik. A Barion Payment Zrt. az MNB felügyelete alatt áll, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az online bankkártyás fizetés igénybevételéhez átirányítunk a Barion felületére, ahol meg kell adnod a bankkártyád számát, a lejárati dátumot, a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ne aggódj, az itt megadott adatok nem jutnak el hozzánk.

A Barion a legbiztonságosabb online fizetési felületek egyike, szervereinek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A vállalat rendelkezik továbbá a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, amely jogosulttá teszi a bankkártya adatok kezelésére. Ezért is választották a Bariont olyan nagy weboldalak mint az Extreme Digital, a Don Pepe vagy a Jófogás.

Fizetéshez használható bankkártyák:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Banki átutalás:

Amennyiben ezt a fizetési opciót választod, a megrendelt termékek ellenértékét az alábbi számlaszámra kell átutalnod:

  • Bankszámlaszám: 11773030-00395825
  • Kedvezményezett neve: Szabó László

Kérjük az utalás közleményében tüntesd fel a rendelési számot amit a visszaigazoló emailben kaptál. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Utánvétes fizetés:

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted készpénzben. Ebben az esetben egy elismervényt kapsz amely igazolja, hogy átvetted a csomagot és átadtad a futárnak a megfelelő összeget.

Utánvétes fizetés esetén a rendelés értékétől függetlenül 390 Ft kezelési költséget számolunk fel.